Magazinul online www.zoopolis.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe informatii ...

Taste of the Wild - Hrana Super Premium Pisici

Taste of the Wild este o hrana foarte gustoasa, fabricata in SUA, care nu contine cereale si este conceputa pentru pisici, indiferent de rasa sau varsta. Creatorii hranei pentru pisici Taste of the Wild, depun foarte mare atentie cand aleg ingredientele care compun produsele. Ingredientele sunt testate simultan si sunt alese de veterinari si nutritionisti, fiind benefice pentru animalele de companie: carne sanatoasa, de cea mai buna calitate, fructe si legume, ce ofera vitamine, minerale si antioxidanti.

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Taste Of The Wild - Canyon River Feline 2Kg

Taste Of The Wild - Canyon River Feline 2Kg - este o hrana uscata super premium, creata pentru toate rasele si toate stadiile de viata ale pisicii dumneavoastra. Reteta delicioasa este imbog..

64,90 Lei 55,17 Lei Fara TVA: 55,17 Lei

Taste Of The Wild - Canyon River Feline 7Kg

Taste Of The Wild - Canyon River Feline 7Kg - este o hrana uscata super premium, creata pentru toate rasele si toate stadiile de viata ale pisicii dumneavoastra. Reteta delicioasa este imbog..

181,20 Lei 163,08 Lei Fara TVA: 163,08 Lei

Taste Of The Wild - Rocky Mountain Feline 2Kg

Taste Of The Wild - Rocky Mountain Feline 2Kg - este o hrana uscata super premium, creata pentru toate rasele si toate stadiile de viata ale pisicii dumneavoastra. Reteta delicioasa este imb..

64,90 Lei 55,16 Lei Fara TVA: 55,16 Lei

Taste Of The Wild - Rocky Mountain Feline 7Kg

Taste Of The Wild - Rocky Mountain Feline 7Kg - este o hrana uscata super premium, creata pentru toate rasele si toate stadiile de viata ale pisicii dumneavoastra. Reteta delicioasa este imb..

181,20 Lei 163,08 Lei Fara TVA: 163,08 Lei

Loading...