Magazinul online www.zoopolis.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe informatii ...

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare aveti dreptul de a returna produsele comandate din magazinul nostru in termen de 14 zile calendaristice, daca produsele in cauza au fost comandate de catre dumneavoastra, in calitate de persoana fizica.

Important: Toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra iar rambursarea contravalorii produsului/elor se va face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere.

La Zoopolis.ro puteti returna orice produs, in termenul stipulat anterior, daca acesta indeplineste urmatoarele conditii: 
- In cazul in care a fost folosit produsul poate fi returnat daca nu este deterioarat;
- In cazul in care produsul este perisabil (e.g. hrana, vitamine, delicii) produsul va fi returnat doar daca ambalajul original nu a fost deschis;
- Odata cu produsul se vor returna toate documentele insotitoare asa cum au fost trimise de magazinul Zoopolis.ro.

Pentru a returna produsele ne puteti anunta telefonic la 0767 777 492 sau prin email la [email protected], specificand numarul comenzii pentru care doriti sa faceti returul. Ulterior va vom contacta si va vom trimite prin email formularul de retur.
Loading...