Magazinul online www.zoopolis.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe informatii ...

Intretinere Rozatoare

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Asternut Igienic Woody Litter 10L

Woody Litter 10L - este un asternut igienic obtinut prin presarea fibrelor din lemn de pin, fara adaos de alte substante, potrivit pentru rozatoare, pui de pisici si pasari, ce asigura o igiena r..

28,90 Lei Fara TVA: 28,90 Lei

Asternut Igienic Zolux Chinchilla 2Kg

Asternut Igienic Zolux Chinchilla 2Kg - este un asternut igienic din nisip fin pentru chinchilla, potrivit pentru curatarea si intretinerea blanitei. Asternutul asigura o igiena deosebita si..

21,90 Lei Fara TVA: 21,90 Lei

Talas Asternut Rozatoare 10L

Talas Rozatoare 10L - este un asternut igienic, din lemn de esenta moale, ideal pentru a fi folosit ca asternut pentru rozatoare mici si mari. Este un produs natural fara adaos de arome si c..

5,90 Lei Fara TVA: 5,90 Lei

Talas Wood Chips Green Apple Rozatoare 1Kg

Talas Wood Chips Green Apple Rozatoare 1Kg - este un asternut igienic, din lemn de esenta moale parfumat, ideal pentru a fi folosit ca asternut pentru rozatoare mici si mari. Este un produs ..

6,90 Lei Fara TVA: 6,90 Lei

Talas Wood Chips Lemon Rozatoare 1Kg

Talas Wood Chips Lemon Rozatoare 1Kg - este un asternut igienic, din lemn de esenta moale parfumat, ideal pentru a fi folosit ca asternut pentru rozatoare mici si mari. Este un produs natura..

6,90 Lei Fara TVA: 6,90 Lei

Talas Wood Chips Lemon Rozatoare 4Kg

Talas Wood Chips Lemon Rozatoare 4Kg - este un asternut igienic, din lemn de esenta moale parfumat, ideal pentru a fi folosit ca asternut pentru rozatoare mici si mari. Este un produs natura..

21,90 Lei Fara TVA: 21,90 Lei

Loading...