Magazinul online www.zoopolis.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe informatii ...

Imac

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Adapator Tweety Pasari 100ml

Adapator Tweety Pasari 100ml - este un recipient pentru apa, creat pentru pasarile de colivie. Are un volum de 100ml si este confectionat din material plastic non toxic usor de curatat. Este..

2,30 Lei Fara TVA: 2,30 Lei

Adapator Tweety Pasari 200ml

Adapator Tweety Pasari 200ml - este un recipient pentru apa, creat pentru pasarile de colivie. Are un volum de 200ml si este confectionat din material plastic non toxic usor de curatat. Este..

3,90 Lei Fara TVA: 3,90 Lei

Ajutor Cuib Pasari

Ajutor Cuib Pasari - suport pentru ghem din fibre naturale, ce ajuta pasarea la aranjarea cuibului...

9,90 Lei Fara TVA: 9,90 Lei

Balansoar Altalena Colivie Pasari

Balansoar Altalena Colivie Pasari - este un leagan simplu, din material plastic non toxic, conceput pentru coliviile pasarilor de companie. Acesta este dotat cu o agatatoare pentru a putea f..

2,50 Lei Fara TVA: 2,50 Lei

Bat Colivie Clic Pasari

Bat Colivie Clic Pasari - suport din material plastic non toxic, foarte rezistent, ce ofera pasarii dumneavoastra, spatiul ideal pentru odihna si relaxare. Este potrivit pentru colivii si vo..

1,90 Lei Fara TVA: 1,90 Lei

Bol Plastic Hydra Broscute Testoase

Bol Plastic Hydra Broscute Testoase - este un bol din plastic, ideal pentru prima parte a vietii a broscutelor testoase.Proprietati si beneficii:- nu ocupa mult loc, spatiul fiind ideal pent..

13,70 Lei Fara TVA: 13,70 Lei

Cadita Externa Pasari

Cadita Externa Pasari - este un accesoriu de colivie, din material plastic non toxic, ce permite pasarilor dumneavoastra sa isi scalde penele si sa se distreze.Proprietati si beneficii:- rel..

12,90 Lei Fara TVA: 12,90 Lei

Cadita Interna Pasari

Cadita Interna Pasari - este un accesoriu de colivie, din material plastic non toxic, ce permite pasarilor dumneavoastra sa isi scalde penele si sa se distreze (pentru apa sau nisip).Proprie..

5,90 Lei Fara TVA: 5,90 Lei

Casuta Criceti Hamsteri

Casuta Criceti Hamsteri - adapost in forma de casuta, pentru hamsteri si soricei, confectionata din material plastic non toxic, disponibila in mai multe culori; culoarea nu poate fi aleasa, ..

12,90 Lei Fara TVA: 12,90 Lei

Colivie Cova 90 Pasari

Colivie Cova 90 Pasari - asigura un spatiu confortabil de locuit pentru pasari. Este confectionata din material plastic si metal, non-toxice pentru pasari, ce poate fi curatata usor, prin de..

454,00 Lei 349,58 Lei Fara TVA: 349,58 Lei

Colivie Rotunda Amanda Suport Crom Pasari

Colivie Rotunda Amanda Suport Crom Pasari - asigura un spatiu confortabil de locuit pentru pasari (papagali, nimfe, perusi). Este confectionata din material plastic si metal, non-toxice pent..

1.390,00 Lei Fara TVA: 1.390,00 Lei

Colivie Victoria Rotunda Pasari 39x23x46cm

Colivie Victoria Rotunda Pasari 39x23x46cm - asigura un spatiu confortabil de locuit pentru pasari mici (perusi, zebre australiene, canari). Este confectionata din material plastic si metal,..

64,90 Lei Fara TVA: 64,90 Lei

Cuib Lemn Perusi

Cuib Lemn Perusi - cuib confectionat din lemn, pentru perusi, foarte usor de montat in colivie, conceput pentru a le asigura locul potrivit pentru retragere si odihna.Proprietati si benefici..

24,90 Lei Fara TVA: 24,90 Lei

Hranitor Rozatoare Criceti

Hranitor Rozatoare Criceti - este un recipient pentru hrana, din material plastic, pentru rozatoare mici, hamsteri, gerbili, veverite.Proprietati si beneficii:- este confectionat din plastic..

2,00 Lei Fara TVA: 2,00 Lei

Hranitor Simply Pasari

Hranitor Simply Pasari - este un recipient pentru hrana, creat pentru pasarile de colivie. Este confectionat din material plastic transparent, non toxic usor de curatat.Proprietati si benefi..

2,40 Lei Fara TVA: 2,40 Lei

Hranitor Star Pasari

Hranitor Star Pasari - este un recipient pentru hrana, creat pentru pasarile de colivie. Este confectionat din material plastic transparent, non toxic usor de curatat.Proprietati si benefici..

5,20 Lei Fara TVA: 5,20 Lei

Suport Colivie Antracit Pasari

Suport Colivie Antracit Pasari - accesoriu ce sustine colivia la un nivel confortabil pentru a interactiona cu prietenul dumneavoastra colorat. Realizat din material plastic rezistent, coliv..

137,90 Lei Fara TVA: 137,90 Lei

Suport Delicatese Pasari

Suport Delicatese Pasari - este un recipient pentru delicatese, creat pentru pasarile de colivie. Este confectionat din material plastic non toxic, usor de curatat.Proprietati si beneficii:-..

2,50 Lei Fara TVA: 2,50 Lei

Loading...