Magazinul Zoopolis.ro se afla momentan in constructie. Comenzile plasate nu vor fi prelucrate. Multumim pentru intelegere!

Forfecute - Clesti Pisici

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Cleste Metal Unghii Trixie 11.5cm

Cleste Metal Unghii Trixie 11.5cm - instrument pentru taiat unghiile pisicilor si cainilor de toate varstele, foarte practica si rezistenta...

16,90 Lei Fara TVA: 16,90 Lei

Jaguar Foarfeca Cosmetica de Filat

Jaguar Foarfeca Cosmetica de Filat - este o foarfeca profesionala de filat, confectionata din otel, ce rezista la orice sterilizare, pentru caini si pisici.Design ergonomic, pentru confort in tim..

169,90 Lei Fara TVA: 169,90 Lei

Pet Care Cleste Mic Unghii

Pet Care Cleste Mic Unghii - ideal pentru a mentine unghiile cainelui, dar si pisicii, in conditii de sanatate. Este un produs de calitate pentru igiena completa a animalului dumneavoastra prefer..

18,33 Lei Fara TVA: 18,33 Lei

Pila Unghii 2 Fete 18cm pentru caini si pisici

Pila Unghii 2 Fete 18cm - pila pentru ingrijirea unghiilor pisicilor si cainilor de toate taliile si varstele, foarte practica si rezistenta...

9,96 Lei Fara TVA: 9,96 Lei

Trixie Cleste Unghii 13cm

Trixie Cleste Unghii 13cm - ideal pentru a mentine unghiile cainelui, dar si pisicii, in conditii de sanatate. Este un produs de calitate pentru igiena completa a animalului dumneavoastra prefera..

22,17 Lei Fara TVA: 22,17 Lei

Trixie Forfecuta Unghii pentru caini si pisici

Trixie Forfecuta Unghii - este o forfecuta ideala pentru a mentine unghiile cainelui sau pisicii in conditii de sanatate. Este un produs de calitate pentru igiena completa a animalului dumne..

10,54 Lei Fara TVA: 10,54 Lei