Magazinul online www.zoopolis.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe informatii ...

Periaj - Descalcit Caini

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Manusa Periaj Blana pentru caini si pisici

Manusa Periaj Blana - manusa din material textil, cu perie de cauciuc, ideala pentru perierea cainilor sau pisicilor cu parul scurt, foarte practica si usor de folosit; aduna parul mort si descal..

24,90 Lei Fara TVA: 24,90 Lei

Perie Manusa Blana Trixie pentru caini si pisici

Perie Manusa Blana Trixie - manusa din material textil, cu perie de cauciuc, ideala pentru perierea cainilor sau pisicilor cu parul scurt, foarte practica si usor de folosit, aduna parul mort si ..

14,90 Lei Fara TVA: 14,90 Lei

Perie Manusa Cauciuc Blana Trixie 22cm pentru caini si pisici

Perie Manusa Cauciuc Blana Trixie 22cm - manusa din cauciuc, recomandata pentru perierea pisicilor si cainilor cu par scurt si pentru masaj, aduna parul mort si descalceste blana.Recomandari..

13,90 Lei Fara TVA: 13,90 Lei

Perie Ovala Tesala Dubla Trixie pentru caini si pisici

Perie Ovala Tesala Dubla Trixie - este o tesala de forma ovala, cu doua fete: o parte cu dinti de metal cu protectie in capatul lor si o parte cu par, pentru caini si pisici, utila pentru pi..

12,90 Lei Fara TVA: 12,90 Lei

Perie Si Pieptene Mare Trixie pentru caini si pisici

Perie Si Pieptene Mare Trixie - aceasta perie are dinti metalici foarte moi, fiind potrivita pentru ingrijirea delicata a blanii animalelor sau pentru un masaj usor.Este potrivita pentru toate tipuril..

15,90 Lei Fara TVA: 15,90 Lei

Perie Si Pieptene Mic Trixie pentru caini si pisici

Perie Si Pieptene Mic Trixie - aceasta perie are dinti metalici foarte moi, fiind potrivita pentru ingrijirea delicata a blanii animalelor sau pentru un masaj usor. Este potrivita pentru toate tipuril..

10,00 Lei Fara TVA: 10,00 Lei

Perie Silicon Ovala Dubla 4Dog Deluxe pentru caini si pisici

Perie Silicon Ovala Dubla 4Dog Deluxe - este o tesala de forma ovala, cu doua fete, pentru caini si pisici. Peria este utila pentru pieptanarea blanitei animalelor de companie, iar manerul d..

23,90 Lei Fara TVA: 23,90 Lei

Perie Silicon Ovala Mare 4Dog Deluxe pentru caini si pisici

Perie Silicon Ovala Mare 4Dog Deluxe - este o tesala de forma ovala, cu doua fete, pentru caini si pisici. Peria este utila pentru pieptanarea blanitei animalelor de companie, iar manerul de..

18,93 Lei Fara TVA: 18,93 Lei

Perie Silicon Ovala Mica 4Dog Deluxe pentru caini si pisici

Perie Silicon Ovala Mica 4Dog Deluxe - este o tesala de forma ovala, cu doua fete, pentru caini si pisici. Peria este utila pentru pieptanarea blanitei animalelor de companie, iar manerul de..

23,90 Lei Fara TVA: 23,90 Lei

Perie Tesala Dubla Trixie pentru caini si pisici

Perie Tesala Dubla Trixie - este o combinatie de doua perii pentru pisici si cainii din rasele cu parul lung: o fata tip tesala cu dinti fini si o fata tip perie foarte deasa. Periajul blani..

14,90 Lei Fara TVA: 14,90 Lei

Perie Tesala Fina Trixie pentru caini si pisici

Perie Tesala Fina Trixie - este o perie din plastic cu peri din metal pentru toate tipurile de blana. Periajul blanii este unul dintre cei mai importanti pasi in procesul de ingrijire.Utiliz..

12,90 Lei Fara TVA: 12,90 Lei

Perie Tesala Simpla Trixie pentru caini si pisici

Perie Tesala Simpla Trixie - este o perie din lemn, cu peri din metal pentru toate tipurile de blana, ce descurca blana si inlatura firele de par mort. Periajul blanii este unul dintre cei m..

12,90 Lei Fara TVA: 12,90 Lei

Perie Tesala Trixie pentru caini si pisici

Perie Tesala Trixie - perie tesala din plastic si metal pentru intretinerea zilnica a blanii animalelor de companie. Descurca blana si inlatura firele de par mort, recomandata pentru toate t..

11,90 Lei Fara TVA: 11,90 Lei

Pet Care Perie Tesala Mare pentru caini si pisici

Pet Care Perie Tesala Mare - perie tesala din plastic si metal pentru intretinerea zilnica a blanii animalelor de companie. Descurca blana si inlatura firele de par mort.Recomandari periaj:-..

28,00 Lei Fara TVA: 28,00 Lei

Pet Care Perie Tesala Medie pentru caini si pisici

Pet Care Perie Tesala Medie - perie tesala din plastic si metal pentru intretinerea zilnica a blanii animalelor de companie. Descurca blana si inlatura firele de par mort.Recomandari periaj:- tre..

28,90 Lei Fara TVA: 28,90 Lei

Pieptene Des Maner Lemn Trixie 17cm pentru caini si pisici

Pieptene Des Maner Lemn Trixie 17cm - este destinat pentru diverse tipuri de blana ale cainilor sau ale pisicilor:- pisici cu parul lung (Main Coon, Norvegiana de padure, Persana) sau scurt ..

12,90 Lei Fara TVA: 12,90 Lei

Pieptene Dublu Maner Lemn Trixie pentru caini si pisici

Pieptene Dublu Maner Lemn Trixie - pieptene cu maner de lemn, destinat pentru intretinerea zilnica a blanii cainilor si pisicilor. Dintii foarte fini ai pieptenului permit descurcarea eficie..

11,90 Lei Fara TVA: 11,90 Lei

Pieptene Purici Trixie 14cm pentru caini si pisici

Pieptene Purici Trixie 14cm - este un pieptene confectionat din plastic, destinat cainilor sau pisicilor, potrivit oricarei rase, cu orice tip de par.Partea cu dinti foarte fini permite indeparta..

4,90 Lei Fara TVA: 4,90 Lei

Loading...