Magazinul online www.zoopolis.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe informatii ...

Suplimente Nutritive Pasari

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Biscuiti Classic Pasari 30g

Biscuiti Classic Pasari 30g - biscuiti deliciosi cu seminte si ou, bogate in zaharuri, pentru pasarile de colivie, care ajuta la diversificarea alimentatiei si suplimentarea acesteia intr-un..

4,50 Lei Fara TVA: 4,50 Lei

Biscuiti Fruit Pasari 30g

Biscuiti Fruit Pasari 30g - biscuiti deliciosi cu fructe si miere de albine, bogate in zaharuri, pentru pasarile de colivie, care ajuta la diversificarea alimentatiei si suplimentarea aceste..

4,50 Lei Fara TVA: 4,50 Lei

Biscuiti Granbisco Birdy Pasari 30g

Biscuiti Granbisco Birdy Pasari 30g - biscuiti deliciosi cu seminte si ou, bogate in zaharuri, pentru pasarile de colivie, care ajuta la diversificarea alimentatiei si suplimentarea acesteia..

4,90 Lei Fara TVA: 4,90 Lei

Panico In Spiga Pasari 100g

Panico In Spiga Pasari 100g - este un supliment nutritiv, sub forma de spirale de mei, pentru pasari exotice mici. Semintele de mei, bogate in carbohidrati (58%) si sarace in grasimi (4..

7,90 Lei Fara TVA: 7,90 Lei

Panico In Spiga Pasari 250g

Panico In Spiga Pasari 250g - este un supliment nutritiv, sub forma de spirale de mei, pentru pasari exotice mici. Semintele de mei, bogate in carbohidrati (58%) si sarace in grasimi (4..

15,90 Lei Fara TVA: 15,90 Lei

Pro Vita's Adult Penaj Perusi 400g

Pro Vita's Adult Penaj Perusi 400g - este un amestec de seminte, bogat in vitamine, minerale si substante nutritive, indispensabile pentru un penaj frumos, ce se adauga in meniul zilnic pent..

3,50 Lei Fara TVA: 3,50 Lei

Pro Vita's Adult Perusi 400g

Pro Vita's Adult Perusi 400g - este un amestec de seminte, bogat in vitamine, minerale si substante nutritive esentiale, ce se adauga in meniul zilnic pentru perusi si pasari exotice.Proprie..

3,50 Lei Fara TVA: 3,50 Lei

Pro Vita's Junior Perusi 400g

Pro Vita's Junior Perusi 400g - este un amestec de seminte, bogat in vitamine, minerale si substante nutritive esentiale, ce se adauga in meniul zilnic pentru perusii in primele luni de viat..

3,50 Lei Fara TVA: 3,50 Lei

Vitakraft Batoane Banane Susan Perusi 2buc

Vitakraft Batoane Banane Susan Perusi 2buc - sunt batoane delicioase si sanatoase, foarte indragite de perusi, care furnizeaza acestora un plus de energie.Proprietati si beneficii:- se fixeaza cu..

6,80 Lei Fara TVA: 6,80 Lei

Vitakraft Batoane Fructe Perusi 3buc

Vitakraft Batoane Fructe Perusi 3buc - sunt batoane delicioase si sanatoase, foarte indragite de perusi, care furnizeaza acestora un plus de energie. Bogat in diverse fructe, care acopera necesar..

9,90 Lei Fara TVA: 9,90 Lei

Vitakraft Batoane Kiwi Lamaie Perusi 2buc

Vitakraft Batoane Kiwi Lamaie Perusi 2buc - sunt batoane delicioase si sanatoase, foarte indragite de perusi, care furnizeaza acestora un plus de energie. Bogat in kiwi si lamaie, ce acopera nece..

7,70 Lei Fara TVA: 7,70 Lei

Vitakraft Batoane Miere Ou Fructe Perusi 3buc

Vitakraft Batoane Miere Ou Fructe Perusi 3buc - sunt batoane delicioase si sanatoase, foarte indragite de perusi, care furnizeaza acestora un plus de energie. Pentru a diversifica dieta lor, bene..

9,90 Lei Fara TVA: 9,90 Lei

Vitakraft Batoane Miere Perusi 2buc

Vitakraft Batoane Miere Perusi 2buc - sunt batoane delicioase si sanatoase, foarte indragite de perusi, care furnizeaza acestora un plus de energie.Ingrediente: cereale, substante minerale, semin..

7,70 Lei Fara TVA: 7,70 Lei

Vitakraft Batoane Ou Seminte Graminee Perusi 2buc

Vitakraft Batoane Ou Seminte Graminee Perusi 2buc - sunt batoane delicioase si sanatoase, foarte indragite de perusi, care furnizeaza acestora un plus de energie. Bogat in ou si seminte de gramin..

8,40 Lei Fara TVA: 8,40 Lei

Vitakraft Batoane Penaj Perusi 2buc

Vitakraft Batoane Penaj Perusi 2buc - sunt batoane delicioase si sanatoase, foarte indragite de perusi, care furnizeaza acestora un plus de energie. Bogate in vitamine, minerale si metionina, fav..

7,70 Lei Fara TVA: 7,70 Lei

Vitakraft Meniu Nimfe 1Kg

Vitakraft Meniu Nimfe 1Kg - hrana gustoasa premium, pentru nimfe si papagali de talie mica sau medie, preparata cu grija, din seminte coapte la soare, cereale gustoase, nuci si miere.Ingrediente:..

24,90 Lei Fara TVA: 24,90 Lei

Vitakraft Meniu Pasari Exotice 500g

Vitakraft Meniu Pasari Exotice 500g - hrana gustoasa premium, pentru pasari exotice, preparata cu grija, din seminte atent selectionate, bogate in vitamine, calciu si minerale. Constituie dieta p..

9,90 Lei Fara TVA: 9,90 Lei

Vitakraft Meniu Perusi 1Kg

Vitakraft Meniu Perusi 1Kg - hrana gustoasa premium, pentru perusi, preparata cu grija, din seminte atent selectionate, bogate in vitamine, calciu si minerale. Constituie dieta perfecta, adaptata..

19,90 Lei Fara TVA: 19,90 Lei

Vitakraft Meniu Perusi 500g

Vitakraft Meniu Perusi 500g - hrana gustoasa premium, pentru perusi, preparata cu grija, din seminte atent selectionate, bogate in vitamine, calciu si minerale. Constituie dieta perfecta, adaptat..

11,90 Lei Fara TVA: 11,90 Lei

Vitakraft Vitamine Iod Perusi 20g

Vitakraft Vitamine Iod Perusi 20g - amestec de vitamine, ce ofera protectie pasarilor impotriva deficitului de iod, care este adesea cauza bolilor tiroidiene. Este ideal pentru perusi si per..

2,40 Lei Fara TVA: 2,40 Lei

Loading...