Magazinul online www.zoopolis.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe informatii ...

Blocuri Minerale Pasari

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Bloc Mineral Natural Calciu Inimioara Pasari

Bloc Mineral Natural Calciu Inimioara Pasari - reprezinta un mod simplu si comod de a completa necesarul de vitamine si minerale al pasarilor crescute in captivitate. Rolul esential al acest..

2,20 Lei Fara TVA: 2,20 Lei

Os Sepie Blister Pasari 15gr.

Os Sepie Blister Pasari - bloc mineral cu os de sepie, prevazut cu clema de prindere, ce ajuta la intarirea sistemului osos si la mentinerea lungimii normale a ciocului, pentru pasarile de c..

5,40 Lei Fara TVA: 5,40 Lei

Os Sepie Blister XL Trixie Pasari 16cm

Os Sepie Blister XL Trixie Pasari 16cm - bloc mineral cu os de sepie, prevazut cu clema de prindere, ce ajuta la intarirea sistemului osos si la mentinerea lungimii normale a ciocului, pentr..

6,90 Lei Fara TVA: 6,90 Lei

Os Sepie Pasari 20-22cm

Os Sepie Pasari 20-22cm - bloc mineral cu os de sepie, prevazut cu clema de prindere, ce ajuta la intarirea sistemului osos si la mentinerea lungimii normale a ciocului, pentru pasarile de c..

8,40 Lei Fara TVA: 8,40 Lei

Os Sepie Pasari 9-10cm

Os Sepie Pasari 9-10cm - bloc mineral cu os de sepie, prevazut cu clema de prindere, ce ajuta la intarirea sistemului osos si la mentinerea lungimii normale a ciocului, pentru pasarile de co..

2,50 Lei Fara TVA: 2,50 Lei

Os Sepie Trixie Aroma Ciocolata Pasari

Os Sepie Trixie Aroma Ciocolata Pasari - bloc mineral os de sepie cu aroma de ciocolata, prevazut cu clema de prindere, ce ajuta la intarirea sistemului osos si la mentinerea lungimii normal..

5,40 Lei Fara TVA: 5,40 Lei

Os Sepie Trixie Aroma Lamaie Pasari

Os Sepie Trixie Aroma Lamaie Pasari - bloc mineral os de sepie cu aroma de lamaie, prevazut cu clema de prindere, ce ajuta la intarirea sistemului osos si la mentinerea lungimii normale a ci..

5,40 Lei Fara TVA: 5,40 Lei

Os Sepie Trixie Aroma Vanilie Pasari

Os Sepie Trixie Aroma Vanilie Pasari - bloc mineral os de sepie cu aroma de vanilie, prevazut cu clema de prindere, ce ajuta la intarirea sistemului osos si la mentinerea lungimii normale a ..

5,40 Lei Fara TVA: 5,40 Lei

Loading...