Magazinul Zoopolis.ro se afla momentan in constructie. Comenzile plasate nu vor fi prelucrate. Multumim pentru intelegere!

Blocuri Minerale Pasari

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Bloc Mineral Natural Calciu Inimioara Pasari

Bloc Mineral Natural Calciu Inimioara Pasari - reprezinta un mod simplu si comod de a completa necesarul de vitamine si minerale al pasarilor crescute in captivitate. Rolul esential al acest..

2,90 Lei Fara TVA: 2,90 Lei

Os Sepie Blister Pasari

Os Sepie Blister Pasari - bloc mineral cu os de sepie, prevazut cu clema de prindere, ce ajuta la intarirea sistemului osos si la mentinerea lungimii normale a ciocului, pentru pasarile de c..

3,91 Lei Fara TVA: 3,91 Lei

Os Sepie Blister XL Trixie Pasari 16cm

Os Sepie Blister XL Trixie Pasari 16cm - bloc mineral cu os de sepie, prevazut cu clema de prindere, ce ajuta la intarirea sistemului osos si la mentinerea lungimii normale a ciocului, pentr..

5,38 Lei Fara TVA: 5,38 Lei

Os Sepie Pasari 20-22cm

Os Sepie Pasari 20-22cm - bloc mineral cu os de sepie, prevazut cu clema de prindere, ce ajuta la intarirea sistemului osos si la mentinerea lungimii normale a ciocului, pentru pasarile de c..

6,30 Lei Fara TVA: 6,30 Lei

Os Sepie Pasari 2buc/set

Os Sepie Pasari 2buc/set - bloc mineral cu os de sepie, prevazut cu clema de prindere, ce ajuta la intarirea sistemului osos si la mentinerea lungimii normale a ciocului, pentru pasarile de ..

5,10 Lei Fara TVA: 5,10 Lei

Os Sepie Pasari 9-10cm

Os Sepie Pasari 9-10cm - bloc mineral cu os de sepie, prevazut cu clema de prindere, ce ajuta la intarirea sistemului osos si la mentinerea lungimii normale a ciocului, pentru pasarile de co..

1,82 Lei Fara TVA: 1,82 Lei

Os Sepie Trixie Aroma Ciocolata Pasari

Os Sepie Trixie Aroma Ciocolata Pasari - bloc mineral os de sepie cu aroma de ciocolata, prevazut cu clema de prindere, ce ajuta la intarirea sistemului osos si la mentinerea lungimii normal..

3,91 Lei Fara TVA: 3,91 Lei

Os Sepie Trixie Aroma Lamaie Pasari

Os Sepie Trixie Aroma Lamaie Pasari - bloc mineral os de sepie cu aroma de lamaie, prevazut cu clema de prindere, ce ajuta la intarirea sistemului osos si la mentinerea lungimii normale a ci..

3,91 Lei Fara TVA: 3,91 Lei

Os Sepie Trixie Aroma Vanilie Pasari

Os Sepie Trixie Aroma Vanilie Pasari - bloc mineral os de sepie cu aroma de vanilie, prevazut cu clema de prindere, ce ajuta la intarirea sistemului osos si la mentinerea lungimii normale a ..

3,91 Lei Fara TVA: 3,91 Lei