Magazinul online www.zoopolis.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe informatii ...

Hranitoare - Adapatori Rozatoare

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Adapator Rozatoare 125ml

Adapator Rozatoare 125ml - este un recipient de apa destinat rozatoarelor, sub forma de biberon, ce are la capat un tub prevazut cu o bila, ce lasa apa sa curga picatura cu picatura pentru a..

10,90 Lei Fara TVA: 10,90 Lei

Adapator Rozatoare 250ml

Adapator Rozatoare 250ml - este un recipient de apa destinat rozatoarelor, sub forma de biberon, ce are la capat un tub prevazut cu o bila, ce lasa apa sa curga picatura cu picatura pentru a..

13,90 Lei Fara TVA: 13,90 Lei

Adapator Rozatoare 80ml

Adapator Rozatoare 80ml - este un este un recipient de apa destinat rozatoarelor, sub forma de biberon, ce are la capat un tub prevazut cu o bila, ce lasa apa sa curga picatura cu picatura p..

8,90 Lei Fara TVA: 8,90 Lei

Adapator Rozatoare Trixie 450ml

Adapator Rozatoare Trixie 450ml - este un recipient de apa destinat rozatoarelor, sub forma de biberon, ce are la capat un tub prevazut cu o bila ce lasa apa sa curga picatura cu picatura, p..

8,90 Lei Fara TVA: 8,90 Lei

Hranitor Mediu Rozatoare

Hranitor Mediu Rozatoare - este un recipient pentru hrana, din material plastic, pentru rozatoare mici si mari, hamsteri, gerbili, veverite, porcusori de guineea, chinchilla.Proprietati si b..

4,90 Lei Fara TVA: 4,90 Lei

Hranitor Mic Rozatoare

Hranitor Mic Rozatoare - este un recipient pentru hrana, din material plastic, pentru rozatoare mici, hamsteri, gerbili, veverite.Proprietati si beneficii:- diverse culori;- este confectiona..

3,90 Lei Fara TVA: 3,90 Lei

Hranitor Rozatoare Criceti

Hranitor Rozatoare Criceti - este un recipient pentru hrana, din material plastic, pentru rozatoare mici, hamsteri, gerbili, veverite.Proprietati si beneficii:- este confectionat din plastic..

2,00 Lei Fara TVA: 2,00 Lei

Loading...