Magazinul online www.zoopolis.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe informatii ...

Casute - Custi Rozatoare

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Casuta Criceti Hamsteri

Casuta Criceti Hamsteri - adapost in forma de casuta, pentru hamsteri si soricei, confectionata din material plastic non toxic, disponibila in mai multe culori; culoarea nu poate fi aleasa, ..

12,90 Lei Fara TVA: 12,90 Lei

Cusca Iepuri Trixie

Cusca Iepuri Trixie - este o cusca din fier, cu acoperis, pentru iepuri, porcusori de guineea, veverite si alte rozatoare. Este ideala atat pentru joaca cat si pentru odihna. Ofera iepurasul..

159,90 Lei Fara TVA: 159,90 Lei

Cusca Porcusor Guineea

Cusca Porcusor Guineea - reprezinta spatiul ideal pentru cresterea si intretinerea porcusorilor de guineea si iepurilor pitici, fiind prevazuta cu capac superior si lateral, foarte usor de m..

101,90 Lei Fara TVA: 101,90 Lei

Cusca Yongli Rozatoare Mici

Cusca Yongli Rozatoare Mici - reprezinta spatiul ideal pentru cresterea si intretinerea rozatoarelor mici (soricei, hamsteri, etc.), fiind prevazuta cu usa superioara si laterala, foarte uso..

31,90 Lei Fara TVA: 31,90 Lei

Wave Tube Rozatoare

Wave Tube Rozatoare - reprezinta un tunel, ce poate fi folosit atat in interior cat si in exterior si imita o vizuina naturala, asigurand rozatoarelor un mediu in care se vor simti in elemen..

14,90 Lei Fara TVA: 14,90 Lei

Loading...