Magazinul online www.zoopolis.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe informatii ...

Accesorii Rozatoare

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Adapator Rozatoare 125ml

Adapator Rozatoare 125ml - este un recipient de apa destinat rozatoarelor, sub forma de biberon, ce are la capat un tub prevazut cu o bila, ce lasa apa sa curga picatura cu picatura pentru a..

10,90 Lei Fara TVA: 10,90 Lei

Adapator Rozatoare 250ml

Adapator Rozatoare 250ml - este un recipient de apa destinat rozatoarelor, sub forma de biberon, ce are la capat un tub prevazut cu o bila, ce lasa apa sa curga picatura cu picatura pentru a..

13,90 Lei Fara TVA: 13,90 Lei

Adapator Rozatoare 80ml

Adapator Rozatoare 80ml - este un este un recipient de apa destinat rozatoarelor, sub forma de biberon, ce are la capat un tub prevazut cu o bila, ce lasa apa sa curga picatura cu picatura p..

8,90 Lei Fara TVA: 8,90 Lei

Adapator Rozatoare Trixie 450ml

Adapator Rozatoare Trixie 450ml - este un recipient de apa destinat rozatoarelor, sub forma de biberon, ce are la capat un tub prevazut cu o bila ce lasa apa sa curga picatura cu picatura, p..

8,90 Lei Fara TVA: 8,90 Lei

Carusel Hamsteri

Carusel Hamsteri - este o roata pentru exercitii fizice, prevazuta cu suport, ce ofera rozatoarelor posibilitatea de a-si satisface aceasta nevoie de deplasare, in spatiul limitat al custii...

7,90 Lei Fara TVA: 7,90 Lei

Casuta Criceti Hamsteri

Casuta Criceti Hamsteri - adapost in forma de casuta, pentru hamsteri si soricei, confectionata din material plastic non toxic, disponibila in mai multe culori; culoarea nu poate fi aleasa, ..

12,90 Lei Fara TVA: 12,90 Lei

Cusca Iepuri Trixie

Cusca Iepuri Trixie - este o cusca din fier, cu acoperis, pentru iepuri, porcusori de guineea, veverite si alte rozatoare. Este ideala atat pentru joaca cat si pentru odihna. Ofera iepurasul..

159,90 Lei Fara TVA: 159,90 Lei

Cusca Porcusor Guineea

Cusca Porcusor Guineea - reprezinta spatiul ideal pentru cresterea si intretinerea porcusorilor de guineea si iepurilor pitici, fiind prevazuta cu capac superior si lateral, foarte usor de m..

101,90 Lei Fara TVA: 101,90 Lei

Cusca Yongli Rozatoare Mici

Cusca Yongli Rozatoare Mici - reprezinta spatiul ideal pentru cresterea si intretinerea rozatoarelor mici (soricei, hamsteri, etc.), fiind prevazuta cu usa superioara si laterala, foarte uso..

31,90 Lei Fara TVA: 31,90 Lei

Hranitor Mediu Rozatoare

Hranitor Mediu Rozatoare - este un recipient pentru hrana, din material plastic, pentru rozatoare mici si mari, hamsteri, gerbili, veverite, porcusori de guineea, chinchilla.Proprietati si b..

4,90 Lei Fara TVA: 4,90 Lei

Hranitor Mic Rozatoare

Hranitor Mic Rozatoare - este un recipient pentru hrana, din material plastic, pentru rozatoare mici, hamsteri, gerbili, veverite.Proprietati si beneficii:- diverse culori;- este confectiona..

3,90 Lei Fara TVA: 3,90 Lei

Hranitor Rozatoare Criceti

Hranitor Rozatoare Criceti - este un recipient pentru hrana, din material plastic, pentru rozatoare mici, hamsteri, gerbili, veverite.Proprietati si beneficii:- este confectionat din plastic..

2,00 Lei Fara TVA: 2,00 Lei

Jucarie Geo Sfera Resun Hamsteri

Jucarie Geo Sfera Resun Hamsteri - este o jucarie in forma de sfera pentru exercitii fizice si distractie, ce ofera hamsterilor posibilitatea de a-si satisface aceasta nevoie de deplasare, i..

21,90 Lei Fara TVA: 21,90 Lei

Jucarie Geo Sfera Rozatoare 18.5cm

Jucarie Geo Sfera Rozatoare 18.5cm - este o jucarie in forma de sfera pentru exercitii fizice si distractie, ce ofera rozatoarelor posibilitatea de a-si satisface aceasta nevoie de deplasare..

22,90 Lei Fara TVA: 22,90 Lei

Wave Tube Rozatoare

Wave Tube Rozatoare - reprezinta un tunel, ce poate fi folosit atat in interior cat si in exterior si imita o vizuina naturala, asigurand rozatoarelor un mediu in care se vor simti in elemen..

14,90 Lei Fara TVA: 14,90 Lei

Loading...