Magazinul Zoopolis.ro se afla momentan in constructie. Comenzile plasate nu vor fi prelucrate. Multumim pentru intelegere!

Zgarzi - Lese - Hamuri - Medalioane Pisici

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Carabiniera 13mm

Carabiniera 13mm - accesoriu din crom pentru prinderea lesei sau lantului cainelui/pisicii in siguranta. Carabiniera prezinta un inel rotitor astfel incat lantul sau lesa nu se pot incurca sau ra..

5,90 Lei Fara TVA: 5,90 Lei

Carabiniera 19mm

Carabiniera 19mm - accesoriu din crom pentru prinderea lesei sau lantului cainelui/pisicii in siguranta. Carabiniera prezinta un inel rotitor astfel incat lantul sau lesa nu se pot incurca sau ra..

8,90 Lei Fara TVA: 8,90 Lei

Carabiniera 70x20mm

Carabiniera 70x20mm - accesoriu din crom pentru prinderea lesei sau lantului cainelui/pisicii in siguranta. Carabiniera prezinta un inel rotitor astfel incat lantul sau lesa nu se pot incurca sau..

7,90 Lei Fara TVA: 7,90 Lei

Carabiniera Patrata 13x50mm

Carabiniera Patrata 13x50mm - accesoriu din crom pentru prinderea lesei sau lantului cainelui/pisicii in siguranta. Carabiniera prezinta un inel rotitor astfel incat lantul sau lesa nu se pot inc..

5,90 Lei Fara TVA: 5,90 Lei

Carabiniera Patrata 20x60mm

Carabiniera Patrata 20x60mm - accesoriu din crom pentru prinderea lesei sau lantului cainelui/pisicii in siguranta. Carabiniera prezinta un inel rotitor astfel incat lantul sau lesa nu se pot inc..

6,40 Lei Fara TVA: 6,40 Lei

Carabiniera Patrata 25x90mm

Carabiniera Patrata 25x90mm - accesoriu din crom pentru prinderea lesei sau lantului cainelui/pisicii in siguranta. Carabiniera prezinta un inel rotitor astfel incat lantul sau lesa nu se pot inc..

9,40 Lei Fara TVA: 9,40 Lei

Flasher Trixie Caini si Pisici

Flasher Trixie Caini si Pisici - flasher potrivit pentru caini si pisici, de culoare roie, in forma de os, din plastic, prevazut cu carabiniera metalica, cu 2 efecte de iluminare si mod luminozit..

9,90 Lei Fara TVA: 9,90 Lei

Lesa Chinga Neagra 110cm

Lesa Chinga Neagra 110cm - lesa din material textil rezistent, prevazuta cu carabiniera metalica, ideala atat in perioada de dresaj cat si pentru plimbarile zilnice ale cainilor sau pisicilor.Car..

0,00 Lei Fara TVA: 0,00 Lei

Lesa Chinga Rosie 10mm

Lesa Chinga Rosie 10mm - lesa din material textil rezistent, prevazuta cu carabiniera metalica, ideala atat in perioada de dresaj cat si pentru plimbarile zilnice ale cainilor sau pisicilor.Carac..

5,93 Lei Fara TVA: 5,93 Lei

Lesa si Ham Reflectorizant Trixie Pisici

Lesa si Ham Reflectorizant Trixie Pisici - accesoriu recomandat pentru pisici crescute predominant in interiorul casei, confectionat din nylon cu marginile intarite pentru mai multa rezistenta, p..

13,97 Lei Fara TVA: 13,97 Lei

Lesa si Ham Trixie Pisici

Lesa si Ham Trixie Pisici - accesoriu recomandat pentru pui de pisica sau pisici de talie mica si medie, confectionat din nylon cu marginile intarite pentru mai multa rezistenta, poate fi ajustat..

11,15 Lei Fara TVA: 11,15 Lei

Medalion Coroana Strasuri Trixie

Medalion Coroana Strasuri Trixie - medalion fashion, de forma unei coroane cu strasuri, care poate fi atasat de zgarda sau hamul catelului/pisicii.Caracteristici:- fabricat din materiale non..

9,46 Lei Fara TVA: 9,46 Lei

Medalion Inima Strasuri Trixie

Medalion Inima Strasuri Trixie - medalion fashion, de forma unei inimi cu strasuri, care poate fi atasat de zgarda sau hamul catelului/pisicii.Caracteristici:- fabricat din materiale non-ale..

9,46 Lei Fara TVA: 9,46 Lei

Medalion Os Roz

Medalion Os Roz - medalion fashion, de forma unui os, care poate fi atasat de zgarda sau hamul catelului/pisicii.Caracteristici:- fabricat din materiale non-alergenice;- este emailat manual;..

0,00 Lei Fara TVA: 0,00 Lei

Medalion Prince Blue

Medalion Prince Blue - medalion fashion, care poate fi atasat de zgarda sau hamul catelului/pisicii.Caracteristici:- fabricat din materiale non-alergenice;- este emailat manual;- poate fi pe..

0,00 Lei Fara TVA: 0,00 Lei

Medalion Princess Pink

Medalion Princess Pink - medalion fashion, care poate fi atasat de zgarda sau hamul catelului/pisicii.Caracteristici:- fabricat din materiale non-alergenice;- este emailat manual;- poate fi ..

0,00 Lei Fara TVA: 0,00 Lei

Semnalizator Flasher Caini si Pisici

Semnalizator Flasher Caini si Pisici - semnalizator metalic potrivit pentru caini si pisici, prevazut cu carabiniera, care lumineaza in culorile albastru si rosu, timp de aproximativ 60 de ore.Di..

0,00 Lei Fara TVA: 0,00 Lei

Zgarda Chinga Caini si Pisici 10mm

Zgarda Chinga Caini si Pisici 10mm - zgarda ajustabila, confectionata din banda de nylon, cu margini intarite, recomandata tuturor cainilor/pisicilor, indiferent de talie sau varsta, ce poat..

3,48 Lei Fara TVA: 3,48 Lei

Zgarda Elastica Clopotel Albastra Trixie Pisici

Zgarda Elastica Clopotel Albastra Trixie Pisici - accesoriu recomandat pentru pisici crescute predominant in interiorul casei, realizat din nylon, prevazut cu un clopotel ce permite urmarirea cu ..

4,03 Lei Fara TVA: 4,03 Lei

Zgarda Elastica Clopotel Rosie Trixie Pisici

Zgarda Elastica Clopotel Rosie Trixie Pisici - accesoriu recomandat pentru pisici crescute predominant in interiorul casei, realizat din nylon, prevazut cu un clopotel ce permite urmarirea cu usu..

4,03 Lei Fara TVA: 4,03 Lei

Zgarda Satin Clopotel Trixie Pisici

Zgarda Satin Clopotel Trixie Pisici - accesoriu recomandat pentru pisici crescute predominant in interiorul casei, realizat din satin, prevazut cu un clopotel ce permite urmarirea cu usurinta a f..

4,74 Lei Fara TVA: 4,74 Lei