Magazinul online www.zoopolis.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe informatii ...

Jucarii Pisici

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Jucarie Bile Color Enjoy Pisici 34buc/set

Jucarie Bile Color Enjoy Pisici 34buc/set - este o jucarie intens colorata, special conceputa spre a stimula instinctele de joaca ale pisicii si de a asigura bunastarea acesteia. Bila este u..

95,90 Lei Fara TVA: 95,90 Lei

Jucarie Hopa Mitica Enjoy Pisici

Jucarie Hopa Mitica Enjoy Pisici - este o jucarie interactiva, din plastic, ce va trezi instinctul de vanator al pisicii si o va tine antrenata in joaca. In timpul jocului, felina va face mi..

17,90 Lei Fara TVA: 17,90 Lei

Jucarie Manusa Soricei Miau Miau Pisici

Jucarie Manusa Soricei Miau Miau Pisici - este o jucarie interactiva, special conceputa spre a stimula instinctele de joaca ale pisicii si de a asigura bunastarea acesteia. Manusa are atasat..

13,90 Lei Fara TVA: 13,90 Lei

Jucarie Minge Burete Pisici 4cm

Jucarie Minge Burete Pisici 4cm - este o jucarie intens colorata, special conceputa spre a stimula instinctele de joaca ale pisicii si de a asigura bunastarea acesteia. Mingea este usoara (c..

2,70 Lei Fara TVA: 2,70 Lei

Jucarie Minge Catnip Trixie Pisici 6cm

Jucarie Minge Catnip Trixie Pisici 6cm - este o jucarie special conceputa spre a stimula instinctele de joaca ale pisicii si de a asigura bunastarea acesteia. Contine mult iubita iarba a mat..

5,90 Lei Fara TVA: 5,90 Lei

Jucarie Minge Enjoy 5cm Caini si Pisici

Jucarie Minge Enjoy 5cm Caini si Pisici - este o minge confectionata din cauciuc, ideala pentru animalele de companie. Stimuleaza circulatia la nivel gingival in timpul jocului, ajutand la m..

8,90 Lei Fara TVA: 8,90 Lei

Jucarie Minge Tepi Puncte Mari Trixie Caini si Pisici

Jucarie Minge Tepi Puncte Mari Trixie Caini si Pisici - jucarie confectionata din vinil, de forma unei mingi, prevazuta cu tepi, decorati cu puncte mari, pentru caini si pisici. Este destinata ex..

6,90 Lei Fara TVA: 6,90 Lei

Jucarie Minge Tepi Trixie 7.5cm Caini si Pisici

Jucarie Minge Tepi Trixie 7.5cm Caini si Pisici - jucarie confectionata din vinil, de forma unei mingi, pentru caini si pisici. Este destinata exercitiilor si activitatilor interactive, care se d..

8,40 Lei Fara TVA: 8,40 Lei

Jucarie Minge Tepi Trixie Pisici 3cm

Jucarie Minge Tepi Trixie Pisici 3cm - este o jucarie confectionata din vinil, special conceputa spre a stimula instinctele de joaca ale pisicii si de a asigura bunastarea acesteia. Suprafat..

1,90 Lei Fara TVA: 1,90 Lei

Jucarie Minge Trixie Pisici 3.5cm

Jucarie Minge Trixie Pisici 3.5cm - este o jucarie intens colorata, special conceputa spre a stimula instinctele de joaca ale pisicii si de a asigura bunastarea acesteia. Mingea este usoara,..

10,90 Lei Fara TVA: 10,90 Lei

Jucarie Minge Trixie Pisici 4cm

Jucarie Minge Trixie Pisici 4cm - este o jucarie special conceputa spre a stimula instinctele de joaca ale pisicii si de a asigura bunastarea acesteia. Materialul din care este confectionata..

2,90 Lei Fara TVA: 2,90 Lei

Jucarie Pasare Sunet Enjoy Pisici

Jucarie Pasare Sunet Enjoy Pisici - este o jucarie interactiva, confectionata din plus si materiale non toxice, ce emite un zgomot puternic. Este special conceputa spre a stimula instinctele..

8,89 Lei Fara TVA: 8,89 Lei

Jucarie Pisici Miau Miau Crazy Toys 4buc/set

Jucarie Pisici Miau Miau Crazy Toys 4buc/set - set jucarii interactive, care vor asigura o multitudine de momente de relaxare si incantare, in compania felinei tale.Rolul jucariei este de a ..

5,57 Lei Fara TVA: 5,57 Lei

Jucarie Sfoara Cu Mingi Tenis Enjoy 23cm Caini si Pisici

Jucarie Sfoara Cu Mingi Tenis Enjoy 23cm Caini si Pisici - jucarie distractiva, confectionata din polyester si bumbac, prevazuta cu mingi de tenis, pentru caini si pisici. Stimuleaza masticatia s..

6,99 Lei Fara TVA: 6,99 Lei

Jucarie Soarece Agatat Enjoy Pisici

Jucarie Soarece Agatat Enjoy Pisici - este o jucarie interactiva, special conceputa spre a stimula instinctele de joaca ale pisicii si de a asigura bunastarea acesteia. Materialul din care e..

12,90 Lei Fara TVA: 12,90 Lei

Jucarie Soarece Blanita Trixie Pisici

Jucarie Soarece Blanita Trixie Pisici - este o jucarie special conceputa spre a stimula instinctele de joaca ale pisicii si de a asigura bunastarea acesteia. In acest fel ea va ramane in for..

3,20 Lei Fara TVA: 3,20 Lei

Jucarie Soarece Cheita Trixie Pisici 7cm

Jucarie Soarece Cheita Trixie Pisici 7cm - este o jucarie special conceputa spre a stimula instinctele de joaca ale pisicii si de a asigura bunastarea acesteia. Pisica va petrece ore intregi..

8,90 Lei Fara TVA: 8,90 Lei

Jucarie Soarece Sisal Trixie Pisici 10cm

Jucarie Soarece Sisal Trixie Pisici 10cm - este o jucarie special conceputa spre a stimula instinctele de joaca ale pisicii si de a asigura bunastarea acesteia. Instinctul de vanator al pisi..

6,90 Lei Fara TVA: 6,90 Lei

Jucarie Soricel Puf Trixie Pisici 5cm

Jucarie Soricel Puf Trixie Pisici 5cm - este o jucarie special conceputa spre a stimula instinctele de joaca ale pisicii si de a asigura bunastarea acesteia. In acest fel ea va ramane in for..

2,90 Lei Fara TVA: 2,90 Lei

Jucarie Undita Soricel Blana Miau Miau Pisici

Jucarie Undita Soricel Blana Miau Miau Pisici - este o jucarie special conceputa spre a stimula instinctele de joaca ale pisicii si de a asigura bunastarea acesteia. Cu o simpla miscare a ba..

6,90 Lei Fara TVA: 6,90 Lei

Loading...