Magazinul online www.zoopolis.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe informatii ...

Ansambluri Joaca Pisici

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Ansamblu Pisici Labuta Miau Miau

Ansamblu Pisici Labuta Miau Miau - este un ansamblu de joaca pentru pisici, ce stimuleaza comportamentul activ al felinei. Datorita acestui ansamblu, pisica isi va face de lucru intreaga zi ..

69,90 Lei Fara TVA: 69,90 Lei

Ansamblu Pisici Miau Miau Scratch Play 1

Ansamblu Pisici Miau Miau Scratch Play 1 - este un ansamblu de joaca pentru pisici, ce stimuleaza comportamentul activ al felinei. Datorita acestui ansamblu, pisica isi va face de lucru intr..

41,06 Lei Fara TVA: 41,06 Lei

Ansamblu Pisici Miau Miau Scratch Play 2

Ansamblu Pisici Miau Miau Scratch Play 2 - este un ansamblu de joaca pentru pisici, ce stimuleaza comportamentul activ al felinei. Datorita acestui ansamblu, pisica isi va face de lucru intr..

41,06 Lei Fara TVA: 41,06 Lei

Ansamblu Pisici Miau Miau Trendy

Ansamblu Pisici Miau Miau Trendy - este un ansamblu complex de joaca si relaxare, pentru pisici, cu doua suprafete de sisal, pe care pisicile isi pot toci gherutele, o platforma de plus pe c..

80,92 Lei Fara TVA: 80,92 Lei

Ansamblu Pisici Trixie Badalona Bej 109cm

Ansamblu Pisici Trixie Badalona Bej 109cm - mobilier cu structura robusta, pentru pisici, pe care acestea il pot folosi pentru a se juca, relaxa si catara dupa bunul plac. Este format din do..

189,90 Lei Fara TVA: 189,90 Lei

Ansamblu Pisici Trixie Badalona Negru 109cm

Ansamblu Pisici Trixie Badalona Negru 109cm - mobilier cu structura robusta, pentru pisici, pe care acestea il pot folosi pentru a se juca, relaxa si catara dupa bunul plac. Este format din ..

189,90 Lei Fara TVA: 189,90 Lei

Ansamblu Pisici Trixie Elena 109cm

Ansamblu Pisici Trixie Elena 109cm - mobilier cu structura robusta, pentru pisici, pe care acestea il pot folosi pentru a se juca, relaxa si catara dupa bunul plac. Este format din doua plat..

189,90 Lei Fara TVA: 189,90 Lei

Ansamblu Pisici Trixie Murcia

Ansamblu Pisici Trixie Murcia - este un ansamblu de joaca pentru pisici, ce stimuleaza comportamentul activ al felinei. Datorita acestui ansamblu, pisica isi va face de lucru intreaga zi far..

90,80 Lei Fara TVA: 90,80 Lei

Ansamblu Pisici Trixie Salamanca

Ansamblu Pisici Trixie Salamanca - este un ansamblu de joaca pentru pisici, ce stimuleaza comportamentul activ al felinei. Datorita acestui ansamblu, pisica isi va face de lucru intreaga zi ..

392,70 Lei Fara TVA: 392,70 Lei

Ansamblu Pisici Trixie Scratch Me

Ansamblu Pisici Trixie Scratch Me - este un ansamblu de joaca pentru pisici, ce stimuleaza comportamentul activ al felinei. Datorita acestui ansamblu, pisica isi va face de lucru intreaga zi..

68,90 Lei Fara TVA: 68,90 Lei

Ansamblu Pisici Trixie Tarifa

Ansamblu Pisici Trixie Tarifa - este un ansamblu de joaca pentru pisicile crescute in casa, ce stimuleaza comportamentul activ al felinelor. Datorita acestui ansamblu, pisica isi va face de ..

88,90 Lei Fara TVA: 88,90 Lei

Ansamblu Pisici Trixie Viana

Ansamblu Pisici Trixie Viana - este un ansamblu de joaca pentru pisicile crescute in casa, ce stimuleaza comportamentul activ al felinelor. Datorita acestui ansamblu, pisica isi va face de l..

78,90 Lei Fara TVA: 78,90 Lei

Ansamblu Pisici Trixie Zamora Bej

Ansamblu Pisici Trixie Zamora Bej - este un ansamblu de joaca pentru pisici, ce stimuleaza comportamentul activ al felinelor. Datorita acestui ansamblu, pisica isi va face de lucru intreaga ..

87,90 Lei Fara TVA: 87,90 Lei

Ansamblu Pisici Trixie Zamora Bej Labute

Ansamblu Pisici Trixie Zamora Bej Labute - este un ansamblu de joaca pentru pisici, ce stimuleaza comportamentul activ al felinelor. Datorita acestui ansamblu, pisica isi va face de lucru in..

89,90 Lei Fara TVA: 89,90 Lei

Ansamblu Pisici Trixie Zamora Gri

Ansamblu Pisici Trixie Zamora Gri - este un ansamblu de joaca pentru pisici, ce stimuleaza comportamentul activ al felinelor. Datorita acestui ansamblu, pisica isi va face de lucru intreaga ..

89,90 Lei Fara TVA: 89,90 Lei

Sisal Pisici Catnip Jabo

Sisal Pisici Catnip Jabo - este un accesoriu in forma de pisica, invelit cu sfoara, prevazut cu iarba pisicii, ce ajuta felina sa-si ascuta ghearele, prevenind astfel la deteriorarea mobilei..

17,90 Lei Fara TVA: 17,90 Lei

Sisal Pisici Covoras Trixie

Sisal Pisici Covoras Trixie - este un accesoriu practic, folosit de pisici la zgariat si ascutit ghearele, recomandat pentru protectia peretilor si mobilierului caselor, care gazduiesc acest..

52,90 Lei Fara TVA: 52,90 Lei