Magazinul online www.zoopolis.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe informatii ...

Jucarii Pasari

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Jucarie Anouri Clopotel Trixie Pasari

Jucarie Anouri Clopotel Trixie Pasari - este o jucarie atractiva ce ofera multe variante de joaca si catarat, care va tine pasarea activa o perioada indelungata de timp. Este alcatuita din i..

5,90 Lei Fara TVA: 5,90 Lei

Jucarie Dressing Oglinda Pasari

Jucarie Dressing Oglinda Pasari - este o jucarie interactiva din plastic non toxic, ce contine o oglinda prevazuta cu suport, bat de odihna si numaratoare cu bilute colorate, ideala pen..

7,90 Lei Fara TVA: 7,90 Lei

Jucarie Hranitor Oglinda Trixie Pasari

Jucarie Hranitor Oglinda Trixie Pasari - oglinda cu suport de prindere pentru colivie, prevazuta cu hranitoare si numaratoare cu bilute colorate.Proprietati si beneficii:- material: plastic;..

7,90 Lei Fara TVA: 7,90 Lei

Jucarie Inimioara Clopotel Oglinda Trixie Pasari

Jucarie Inimioara Clopotel Oglinda Trixie Pasari - este ideala pentru orele de joaca si amuzamentul pasarii dumneavoastra. Poate fi atasata de colivie cu ajutorul carligelor, iar clopotelul ..

5,90 Lei Fara TVA: 5,90 Lei

Jucarie Numaratoare Oglinda Pasari

Jucarie Numaratoare Oglinda Pasari - jucarie interactiva din plastic non toxic, in forma de scarita, ce contine oglinda si bilute de plastic repartizate de-a lungul oglindei, ideala pentru o..

5,90 Lei Fara TVA: 5,90 Lei

Jucarie Oglinda Clopotel Trixie Pasari

Jucarie Oglinda Clopotel Trixie Pasari - este ideala pentru orele de joaca si amuzamentul pasarii dumneavoastra. Poate fi atasata de colivie cu ajutorul carligelor, iar clopotelul va anima s..

4,90 Lei Fara TVA: 4,90 Lei

Jucarie Oglinda Dubla Suport Trixie Pasari

Jucarie Oglinda Dubla Suport Trixie Pasari - jucarie interactiva din plastic non toxic, ce contine o oglinda dubla prevazuta cu suport, ideala pentru orele de joaca si amuzamentul pasarii du..

8,90 Lei Fara TVA: 8,90 Lei

Jucarie Oglinda Suport Dublu Pasari

Jucarie Oglinda Suport Dublu Pasari - jucarie interactiva din plastic non toxic, ce contine o oglinda prevazuta cu suport dublu, ideala pentru orele de joaca si amuzamentul pasarii dumneavoa..

7,90 Lei Fara TVA: 7,90 Lei

Jucarie Perus Plastic 12cm

Jucarie Perus Plastic 12cm - este o jucarie interactiva din plastic non toxic, in forma de perus, ideala pentru dresaj (vorbire).Dimensiuni: 12cm...

5,90 Lei Fara TVA: 5,90 Lei

Loading...