Magazinul Zoopolis.ro se afla momentan in constructie. Comenzile plasate nu vor fi prelucrate. Multumim pentru intelegere!

Jucarii Pasari

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Jucarie Anouri Clopotel Trixie Pasari

Jucarie Anouri Clopotel Trixie Pasari - este o jucarie atractiva ce ofera multe variante de joaca si catarat, care va tine pasarea activa o perioada indelungata de timp. Este alcatuita din i..

5,30 Lei Fara TVA: 5,30 Lei

Jucarie Hranitor Oglinda Trixie Pasari

Jucarie Hranitor Oglinda Trixie Pasari - oglinda cu suport de prindere pentru colivie, prevazuta cu hranitoare si numaratoare cu bilute colorate.Proprietati si beneficii:- material: plastic;..

5,97 Lei Fara TVA: 5,97 Lei

Jucarie Inimioara Clopotel Oglinda Trixie Pasari

Jucarie Inimioara Clopotel Oglinda Trixie Pasari - este ideala pentru orele de joaca si amuzamentul pasarii dumneavoastra. Poate fi atasata de colivie cu ajutorul carligelor, iar clopotelul ..

4,97 Lei Fara TVA: 4,97 Lei

Jucarie Numaratoare Oglinda Pasari

Jucarie Numaratoare Oglinda Pasari - jucarie interactiva din plastic non toxic, in forma de scarita, ce contine oglinda si bilute de plastic repartizate de-a lungul oglindei, ideala pentru o..

5,58 Lei Fara TVA: 5,58 Lei

Jucarie Oglinda Clopotel Trixie Pasari

Jucarie Oglinda Clopotel Trixie Pasari - este ideala pentru orele de joaca si amuzamentul pasarii dumneavoastra. Poate fi atasata de colivie cu ajutorul carligelor, iar clopotelul va anima s..

4,28 Lei Fara TVA: 4,28 Lei

Jucarie Oglinda Dubla Suport Trixie Pasari

Jucarie Oglinda Dubla Suport Trixie Pasari - jucarie interactiva din plastic non toxic, ce contine o oglinda dubla prevazuta cu suport, ideala pentru orele de joaca si amuzamentul pasarii du..

8,87 Lei Fara TVA: 8,87 Lei

Jucarie Oglinda Suport Dublu Pasari

Jucarie Oglinda Suport Dublu Pasari - jucarie interactiva din plastic non toxic, ce contine o oglinda prevazuta cu suport dublu, ideala pentru orele de joaca si amuzamentul pasarii dumneavoa..

6,87 Lei Fara TVA: 6,87 Lei