Magazinul online www.zoopolis.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe informatii ...

Diverse - Pasari

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Balansoar Altalena Colivie Pasari

Balansoar Altalena Colivie Pasari - este un leagan simplu, din material plastic non toxic, conceput pentru coliviile pasarilor de companie. Acesta este dotat cu o agatatoare pentru a putea f..

2,50 Lei Fara TVA: 2,50 Lei

Bat Colivie Clic Pasari

Bat Colivie Clic Pasari - suport din material plastic non toxic, foarte rezistent, ce ofera pasarii dumneavoastra, spatiul ideal pentru odihna si relaxare. Este potrivit pentru colivii si vo..

1,90 Lei Fara TVA: 1,90 Lei

Bete Abrazive Trixie Colivie Pasari 4buc/set

Bete Abrazive Trixie Colivie Pasari 4buc/set - suport din material abraziv, ce ajuta pasarea sa isi mentina o lungime sanatoasa a ungiilor si a ciocului si ii ofera in acelasi timp un spatiu..

5,90 Lei Fara TVA: 5,90 Lei

Cadita Externa Pasari

Cadita Externa Pasari - este un accesoriu de colivie, din material plastic non toxic, ce permite pasarilor dumneavoastra sa isi scalde penele si sa se distreze.Proprietati si beneficii:- rel..

12,90 Lei Fara TVA: 12,90 Lei

Cadita Interna Pasari

Cadita Interna Pasari - este un accesoriu de colivie, din material plastic non toxic, ce permite pasarilor dumneavoastra sa isi scalde penele si sa se distreze (pentru apa sau nisip).Proprie..

5,90 Lei Fara TVA: 5,90 Lei

Cutie Transport Mare

Cutie Transport Mare - cutie destinata transportului animalelor mici (hamsteri, pasari) pe o perioada scurta de timp. Este confectionata din carton si este prevazuta cu gauri speciale pentru..

3,90 Lei Fara TVA: 3,90 Lei

Cutie Transport Mica

Cutie Transport Mica - cutie destinata transportului animalelor mici (hamsteri, pasari) pe o perioada scurta de timp. Este confectionata din carton si este prevazuta cu gauri speciale pentru..

1,50 Lei Fara TVA: 1,50 Lei

Loading...