Magazinul online www.zoopolis.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe informatii ...

Castroane - Hranitoare - Adapatoare Pasari

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Adapator Tweety Pasari 100ml

Adapator Tweety Pasari 100ml - este un recipient pentru apa, creat pentru pasarile de colivie. Are un volum de 100ml si este confectionat din material plastic non toxic usor de curatat. Este..

2,30 Lei Fara TVA: 2,30 Lei

Adapator Tweety Pasari 200ml

Adapator Tweety Pasari 200ml - este un recipient pentru apa, creat pentru pasarile de colivie. Are un volum de 200ml si este confectionat din material plastic non toxic usor de curatat. Este..

3,90 Lei Fara TVA: 3,90 Lei

Hranitor Simply Pasari

Hranitor Simply Pasari - este un recipient pentru hrana, creat pentru pasarile de colivie. Este confectionat din material plastic transparent, non toxic usor de curatat.Proprietati si benefi..

2,40 Lei Fara TVA: 2,40 Lei

Hranitor Star Pasari

Hranitor Star Pasari - este un recipient pentru hrana, creat pentru pasarile de colivie. Este confectionat din material plastic transparent, non toxic usor de curatat.Proprietati si benefici..

5,20 Lei Fara TVA: 5,20 Lei

Hranitor Trixie Pasari 130ml

Hranitor Trixie Pasari 130ml - este un recipient pentru hrana, creat pentru pasarile de colivie. Are o capacitate de 130ml si este confectionat din material plastic non toxic usor de curatat..

3,70 Lei Fara TVA: 3,70 Lei

Hranitor Trixie Pasari 200ml

Hranitor Trixie Pasari 200ml - este un recipient pentru hrana, creat pentru pasarile de colivie. Are o capacitate de 200ml si este confectionat din material plastic non toxic usor de curatat..

4,60 Lei Fara TVA: 4,60 Lei

Hranitor Trixie Pasari 65ml

Hranitor Trixie Pasari 65ml - este un recipient pentru hrana, creat pentru pasarile de colivie. Are o capacitate de 65ml si este confectionat din material plastic non toxic usor de curatat.P..

3,50 Lei Fara TVA: 3,50 Lei

Suport Delicatese Pasari

Suport Delicatese Pasari - este un recipient pentru delicatese, creat pentru pasarile de colivie. Este confectionat din material plastic non toxic, usor de curatat.Proprietati si beneficii:-..

2,50 Lei Fara TVA: 2,50 Lei

Suport Metalic Fructe Pasari 17cm

Suport Metalic Fructe Pasari 17cm - este un suport din inox, pentru fructe, usor de curatat, creat pentru pasarile de colivie. Datorita carligului care vine atasat de suport, se poate agata ..

6,50 Lei Fara TVA: 6,50 Lei

Loading...