Magazinul Zoopolis.ro se afla momentan in constructie. Comenzile plasate nu vor fi prelucrate. Multumim pentru intelegere!

Jucarii Caini

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Jucarie Caini 4Dog Inel Cauciuc

Jucarie Caini 4Dog Inel Cauciuc - jucarie din latex, rezistenta la ros, de forma unui inel, pentru caini. Stimuleaza circulatia la nivel gingival in timpul jocului, ce ajuta la mentinerea ig..

0,00 Lei Fara TVA: 0,00 Lei

Jucarie Caini 4Dog Minge Cauciuc 9cm

Jucarie Caini 4Dog Minge Cauciuc 9cm - jucarie din cauciuc, de forma unei mingi, pentru caini, ce ajuta la masajul gingiilor si curatarea dintilor cu ajutorul proeminentelor de pe suprafata jucar..

0,00 Lei Fara TVA: 0,00 Lei

Jucarie Caini 4Dog Os Silicon

Jucarie Caini 4Dog Os Silicon - jucarie flexibila din silicon, pentru caini, ideala pentru aport, ce stimuleaza interesul si il mentine activ o perioada lunga de timp.Caracteristici:- culoare: al..

4,98 Lei Fara TVA: 4,98 Lei

Jucarie Caini 4Dog Os Silicon Cu Sfoara

Jucarie Caini 4Dog Os Silicon Cu Sfoara - jucarie flexibila din silicon cu sfoara, pentru caini, ideala pentru aport, ce stimuleaza interesul si il mentine activ o perioada lunga de timp. Po..

0,00 Lei Fara TVA: 0,00 Lei

Jucarie Caini 4Dog Os Silicon Dental

Jucarie Caini 4Dog Os Silicon Dental - jucarie flexibila din silicon, pentru caini, ideala pentru aport, ce stimuleaza interesul si il mentine activ o perioada lunga de timp.Caracteristici:- culo..

5,98 Lei Fara TVA: 5,98 Lei

Jucarie Caini 4Dog Sfoara Bumbac Cu Os

Jucarie Caini 4Dog Sfoara Bumbac Cu Os - sfoara impletita din bumbac, prevazuta cu os din cauciuc plin, ideala pentru jocul de aport sau de tragere. Poate fi apucata cu usurinta de catre caine, i..

0,00 Lei Fara TVA: 0,00 Lei

Jucarie Caini 4Dog Sfoara Cu Minge Mare

Jucarie Caini 4Dog Sfoara Cu Minge Mare - jucarie din cauciuc cu sfoara, pentru caini, ce stimuleaza interesul si il mentine activ o perioada lunga de timp.Caracteristici:- stimuleaza interesul c..

0,00 Lei Fara TVA: 0,00 Lei

Jucarie Caini 4Dog Sfoara Cu Minge XL

Jucarie Caini 4Dog Sfoara Cu Minge XL - jucarie din cauciuc cu sfoara, pentru caini, ideala pentru aport sau tragere, ce stimuleaza interesul si il mentine activ o perioada lunga de timp.Caracter..

0,00 Lei Fara TVA: 0,00 Lei

Jucarie Caini 4Dog Suzeta Cauciuc

Jucarie Caini 4Dog Suzeta Cauciuc - jucarie din cauciuc, de forma unei suzete, pentru caini, ideala pentru a satisface nevoia de ros a cateilor. Este blanda cu dantura cainelui dumneavoastra si s..

0,00 Lei Fara TVA: 0,00 Lei

Jucarie Caini Antrenament D&D Touch 24cm

Jucarie Caini Antrenament D&D Touch 24cm - jucarie realizata din materiale rezistente, de calitate, pentru dresajul cainilor, ce ocupa un loc important in timpul antrenamentelor. Manerul anti..

0,00 Lei Fara TVA: 0,00 Lei

Jucarie Caini Chip Latex Trixie Cu Sunet 6cm

Jucarie Caini Chip Latex Trixie Cu Sunet 6cm - jucarie confectionata din latex, pentru caini. Este ideala pentru jocurile de aport si prindere, putand fi utilizata de asemenea si pentru exercitii..

6,97 Lei Fara TVA: 6,97 Lei

Jucarie Caini Cilindru Zimtat Enjoy Dental 12cm

Jucarie Caini Cilindru Zimtat Enjoy Dental 12cm - jucarie din cauciuc termoplastic, pentru caini, ideala pentru ros si aport. Suprafata noduroasa stimuleaza masticatia si musculatura faciala, int..

2,99 Lei Fara TVA: 2,99 Lei

Jucarie Caini Dog Toys Gantera Mare

Jucarie Caini Dog Toys Gantera Mare - jucarie confectionata din cauciuc, de forma unei gantere, foarte rezistenta, de aproximativ 15 cm lungime.Caracteristici:- dimensiuni: 15 cm;- stimuleaza int..

8,97 Lei Fara TVA: 8,97 Lei

Jucarie Caini Dog Toys Gantera Mica

Jucarie Caini Dog Toys Gantera Mica - jucarie confectionata din cauciuc, de forma unei gantere, foarte rezistenta, de aproximativ 15 cm lungime.Caracteristici:- dimensiuni: 15 cm;- stimuleaza int..

8,97 Lei Fara TVA: 8,97 Lei

Jucarie Caini Dog Toys Minge Labute 6.5cm

Jucarie Caini Dog Toys Minge Labute 6.5cm - minge confectionata din vinil, decorata cu labute, va fi printre jucariile preferate ale catelului dumneavoastra.Caracteristici:- dimensiuni: 6.5 cm;- ..

5,98 Lei Fara TVA: 5,98 Lei

Jucarie Caini Dog Toys Minge Labute 9cm

Jucarie Caini Dog Toys Minge Labute 9cm - minge confectionata din vinil, decorata cu labute, va fi printre jucariile preferate ale catelului dumneavoastra.Caracteristici:- dimensiuni: 9 cm;- stim..

7,97 Lei Fara TVA: 7,97 Lei

Jucarie Caini Dog Toys Minge Oase 6.5cm

Jucarie Caini Dog Toys Minge Oase 6.5cm - minge confectionata din vinil, decorata cu oase, va fi printre jucariile preferate ale catelului dumneavoastra.Caracteristici:- dimensiuni: 6.5 cm;- stim..

5,98 Lei Fara TVA: 5,98 Lei

Jucarie Caini Dog Toys Minge Puncte Mari 6.5cm

Jucarie Caini Dog Toys Minge Puncte Mari 6.5cm - minge confectionata din vinil, decorata cu puncte mari, va fi printre jucariile preferate ale catelului dumneavoastra.Caracteristici:- dimensiuni:..

4,98 Lei Fara TVA: 4,98 Lei

Jucarie Caini Dog Toys Minge Puncte Mari 8.5cm

Jucarie Caini Dog Toys Minge Puncte Mari 8.5cm - minge confectionata din vinil, decorata cu puncte mari, va fi printre jucariile preferate ale catelului dumneavoastra.Caracteristici:- dimensiuni:..

7,97 Lei Fara TVA: 7,97 Lei

Jucarie Caini Dog Toys Minge Puncte Mici 6cm

Jucarie Caini Dog Toys Minge Puncte Mici 6cm - minge confectionata din cauciuc, decorata cu puncte mici, va fi printre jucariile preferate ale catelului dumneavoastra.Caracteristici:- dimensiuni:..

4,98 Lei Fara TVA: 4,98 Lei

Jucarie Caini Dog Toys Minge Sport 6cm

Jucarie Caini Dog Toys Minge Sport 6cm - minge confectionata din cauciuc, plina in interior, pentru cainii de toate varstele. Stimuleaza circulatia la nivel gingival in timpul jocului, ce aj..

4,98 Lei Fara TVA: 4,98 Lei

Jucarie Caini Figurina Porc Latex Mini

Jucarie Caini Figurina Porc Latex Mini - jucarie confectionata din latex nontoxic, durabil si flexibil, pentru caini, ideala pentru aruncare si aport. Stimuleaza cainele sa ia parte la multe acti..

5,98 Lei Fara TVA: 5,98 Lei

Jucarie Caini Figurine Animale Latex Trixie 6-9cm

Jucarie Caini Figurine Animale Latex Trixie 6-9cm - jucarie confectionata din latex nontoxic umpluta cu polyester, pentru caini. Este ideala pentru jocurile de aport si prindere, putand fi utiliz..

7,97 Lei Fara TVA: 7,97 Lei

Jucarie Caini Fishbone Enjoy Dental 16cm

Jucarie Caini Fishbone Enjoy Dental 16cm - jucarie plutitoare, flexibila, confectionata din cauciuc nontoxic, pentru caini. Este ideala pentru ros, aruncare si aport. Stimuleaza cainele sa i..

14,94 Lei Fara TVA: 14,94 Lei

Jucarie Caini Frisbee Cauciuc 21/20cm

Jucarie Caini Frisbee Cauciuc 21/20cm - jucarie frisbee din cauciuc non-toxic, pentru caini, ideala pentru aport. Tine cainele ocupat o perioada indelungata de timp si va ajuta sa antrenati vitez..

0,00 Lei Fara TVA: 0,00 Lei