Magazinul Zoopolis.ro se afla momentan in constructie. Comenzile plasate nu vor fi prelucrate. Multumim pentru intelegere!

Culcusuri - Saltele - Perne Caini

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Culcus Burete Plus Siesta 50x70cm

Culcus Burete Plus Siesta 50x70cm - culcus de forma patrata, pentru animale de companie, prevazut pe fiecare margine cu fermoare, care prin deschiderea lor transforma culcusul intr-o saltea...

88,90 Lei Fara TVA: 88,90 Lei

Culcus Iglu Burete Pasadena

Culcus Iglu Burete Pasadena - culcus conceput special in forma de iglu, foarte confortabil si practic, construit pentru caini si pisici rasfatate, care adora luxul si bunul gust. Propri..

94,90 Lei Fara TVA: 94,90 Lei

Culcus Oval Cu Perna M

Culcus Oval Cu Perna M - este culcusul preferat de catei sau pisici pentru pauza de somn, pe care acestia o iau dupa masa sau dupa joaca.Proprietati si beneficii:- confectionat din material ..

149,90 Lei Fara TVA: 149,90 Lei

Culcus Oval Cu Perna S

Culcus Oval Cu Perna S - este culcusul preferat de catei sau pisici pentru pauza de somn, pe care acestia o iau dupa masa sau dupa joaca.Proprietati si beneficii:- confectionat din material ..

87,90 Lei Fara TVA: 87,90 Lei

Culcusuri Burete Enjoy 7buc/set

Culcusuri Burete Enjoy 7buc/set - este locul ideal de odihna si somn pentru animalutul tau, foarte usor de intretinut fiind lavabil la temperaturi de 30°C si asigura un mediu in care acesta ..

201,90 Lei Fara TVA: 201,90 Lei

Patura Caini si Pisici

Patura Caini si Pisici - este un accesoriu realizat dintr-un plus moale si calduros.Proprietati si beneficii:- termoizolanta, delimiteaza pe suprafetele reci din casa, un spatiu de odihna comod s..

5,33 Lei Fara TVA: 5,33 Lei

Patut Pufos Rotund 4Dog Cu Perna L

Patut Pufos Rotund 4Dog Cu Perna L - patutul si perna sunt foarte confortabile, pufoase si datorita culorii neutre, se potrivesc foarte usor in orice decor. Partea inferioara asigura stabilitatea..

111,56 Lei Fara TVA: 111,56 Lei

Patut Pufos Rotund 4Dog Cu Perna M

Patut Pufos Rotund 4Dog Cu Perna M - patutul si perna sunt foarte confortabile, pufoase si datorita culorii neutre, se potrivesc foarte usor in orice decor. Partea inferioara asigura stabilitatea..

79,79 Lei Fara TVA: 79,79 Lei

Perna 4Dog My Home

Perna 4Dog My Home - este un culcus foarte confortabil pentru caini sau pisici, care datorita culorii neutre, se potriveste foarte usor in orice decor. Partea inferioara asigura stabilitatea..

64,85 Lei Fara TVA: 64,85 Lei

Perna Patchwork Trixie Albastru

Perna Patchwork Trixie Albastru - este un culcus pentru caini sau pisici, prevazut cu diverse motive tesute, excelent loc de odihna, datorita sentimentului placut de relaxare si siguranta pe..

52,99 Lei Fara TVA: 52,99 Lei

Perna Patchwork Trixie Maro

Perna Patchwork Trixie Maro - este un culcus pentru caini sau pisici, prevazut cu diverse motive tesute, excelent loc de odihna, datorita sentimentului placut de relaxare si siguranta pe car..

43,75 Lei Fara TVA: 43,75 Lei

Perna Pufoasa 4Dog L

Perna Pufoasa 4Dog L - este un culcus pentru caini sau pisici, excelent loc de odihna, datorita sentimentului placut de relaxare si siguranta pe care il ofera. Suprafata inferioara este conf..

51,58 Lei Fara TVA: 51,58 Lei

Perna Pufoasa 4Dog M

Perna Pufoasa 4Dog M - este un culcus pentru caini sau pisici, excelent loc de odihna, datorita sentimentului placut de relaxare si siguranta pe care il ofera. Suprafata inferioara este conf..

40,43 Lei Fara TVA: 40,43 Lei

Perna Pufoasa 4Dog S

Perna Pufoasa 4Dog S - este un culcus pentru caini sau pisici, excelent loc de odihna, datorita sentimentului placut de relaxare si siguranta pe care il ofera. Suprafata inferioara este conf..

35,45 Lei Fara TVA: 35,45 Lei